"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 20 de febrer del 2012

CATSKILLS: JARDINERIA I PAISATGiSME.

El Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional. Hi participen dos alumnes en representació de cada institut o escola inscrita. Aquest any es presenten 25 diferents skills u oficis entre ells el skill de Jardineria i Paisatgisme. Els guanyadors representaran a Catalunya en el campionat estatal i les persones qualificades poden arribar al Worldskills (Campionat del Mon).


                                                              www.gironanoticies.com 


El skill de Jardineria i Paisatgisme es va celebrar a la fira Fòrum Verd durant els dies 15 i 16 de febrer. Els guanyadors del Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus van ser Pere Clares Clares i Pol Compte Pàmies.




La competició d’aquest skill intenta ser una mostra del grau d’habilitat dels competidors a l’hora de realitzar les tasques d’instal·lació i manipulació dels materials necessaris a fi de realitzar una composició paisatgística.
Els centres participants van ser: 

Escola de Capacitació Agraria Forestal de Sta. Coloma de Farners, Escola Familiar Agraria Quintanes, Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus, Institut la Garrotxa, Institut Mollerusa, Institut Ribera Baixa i Institut Rubió i Tudurí.



Els resultats han estat molt igualats com podeu veure a les fotos dels jardinets. Tots utilitzant el mateix disseny i materials i es tracta de fer-ho el millor possible. Tots els participants han demostrat un nivell molt alt.


4 comentaris:

  1. "El skill de Jardineria i Paisatgisme es va celebrar a la fira Fòrum Verd durant els dies 15 i 16 de febrer. Els guanyadors del Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus van ser Pere Clapes Clapes i Pol Compte Pàmies."

    És Pere Clares Clares, no Pere Clapes Clapes!!!!!

    Gràcies

    ResponElimina
  2. Em queda un dubte, porta accent o no?. Ja està corregit. Fins aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejejeje ja vei que ho has rectificat...però no, no porta accent tampoc! ;) Pere Clares Clares, tal cual!!

      jaja, que vagi molt bé!

      Elimina
  3. H! ara ja esta solucionat sense accent, jijiji.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...