"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 7 de juny del 2011

LES PROTESTES ANTI NUCLEARS S'ESTENEN.

Les protestes anti nuclears s'estenen des de el 11 de març en que un tsunami va provocar el accident nuclear a Fukushima. Avui, a Holanda, activistes de Greenpeace s'han encadenats a les vies per retrasar el pas del tren cap a Franca amb residus nuclears.
Font: http://www.guardian.co.uk (traducció automàtica)
Manifestants de Greenpeace no aconsegueixen aturar tren que transportava residus nuclears a França

Els activistes dels Països Baixos camió estacionat a les pistes i es van encadenar als rails abans que la policia va intervenir



manifestants de Greenpeace es van encadenar a la via fèrria per bloquejar un tren que transportava residus nuclears a França. Fotografia: Marc De Swart / AFP / Getty Images


Greenpeace activistes es van encadenar als rails i un camió estacionat a les pistes el dimarts per retardar un tren que transportava residus nuclears d'una central holandesa d'una planta de reprocessament a França.

Laura Westendorp, un portaveu del grup ambientalista, va dir que la protesta va acabar després que la policia cort lliure dels activistes i portats al camió.

Els manifestants intentaven aturar un tren que els residus de la central nuclear Borssele a la província neerlandesa de Zelanda a través de Bèlgica a l'Haia, a Normandia. "El tren acaba de passar", va dir Westendorp. "Els nostres activistes han estat detinguts."

Zones franques industrials, la companyia que opera la planta de Borssele l'energia nuclear, no va respondre immediatament a un correu electrònic a la recerca de comentaris.

El debat sobre la seguretat de les nuclears d'energia ha causat estralls a tot el món des que un terratrèmol i el tsunami esguerrats de Fukushima Japó de les centrals nuclears Daiichi l'11 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...