"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 18 de febrer del 2015

Jardins de Joan Maragall a Barcelona.

Els Jardins de Joan Maragall es troben a la ciutat de Barcelona a la muntanya de Montjuic a la avinguda de l'estadi just davant del Estadi Olimpic. Us deixo el següent vídeo que espero que us agradi.



Envolten el Palauet Albéniz i van ser dissenyats per Jean Claude Nicolas Forestier per l'Exposició Internacional del 1929. Van ser creats principalment per formar part del conjunt reial, que ha sigut sempre residencia real i que també acull personalitats que si allotgen mentre són a Barcelona. Es així que són uns jardins amb molta quietud amb grans avingudes de grans arbres, parterres de broderie, fonts i escultures ornamentals, jocs d'aigua que amb el cant dels ocells són els únics sorolls que podem sentir a dins el jardí. L'any 1970 els jardins es van ampliar i van passar a anomenar-se Joan Maragall. Aquesta ampliació va ser duta a terme per Joaquim M. Casamor i el Servei de Parcs i Jardins de Barcelona.

La vegetació és molt diversa arbres monumentals com magnòlies, xiprers, til·lers, alzines i pins pinyoners, entre altres. Les flors també hi són presents i donen color a tot el conjunt com la lavanda i els geranis. També trobem espècies mediterrànies com l'olivera, l'alzina i els tarongers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...