Ingredients:
250 grs de farina de blat blanca de força de
cultiu ecològic.
250 grs de farina d’espelta integral de cultiu
ecològic.
280 grs d’aigua.
1 cullera de sucre.
1 cullera petita de sal.
1 sobre de 5,5 gr de llevat de paris.
Com fer-ho:
Jo utilitzo maquina per fer la massa.
Primer posem l’aigua escalfada a 37 graus i
afegim el llevat, la farina, el sucre i la sal. I amassem durant 2 minuts i mig. Traiem la massa i la posem
amb un vol que faci una primera fermentació.
Desprès d’una hora i mitja més o menys la
posem al motllo i aquí la deixem fins que puja i omple tot el motllo una hora
més.
Un cop ha pujat el forneixem per 35 minuts més
o menys, el traiem i posem sobre una reixa. Quan es refredi ja el podem
consumir o congelar.
Si us animeu a fer-ne, i us agrada el pa
gaudireu d’una bona llesca per esmorzar, dinar i sopar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada