"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 6 de setembre del 2011

Valor a Washington DC - i el que ve després.


Font: ww.350.org (traducció automàtica del angles).
09/03/11, 14:17

Joe Salomó
Aquesta explosió de correu electrònic acaba de sortir a centenars de milers de partidaris de 350 -  va ser escrit sota la pluja per Bill McKibben al parc davant de la Casa Blanca. Registra't aquí per rebre actualitzacions més frescos com aquest.

Amics estimats,

Estic escrivint això des de la gespa davant de la Casa Blanca.

Davant meu hi ha una marxa míting en expansió, amb els altaveus que van des dels ancians indígenes de la gran escriptora canadenca Naomi Klein. Darrere de mi, altres 243 persones valentes està sent robada a la presó - que és l'últim dia de la Fase 1 de la campanya de les sorres de quitrà, i 1252 nord-americans han estat detinguts, la major acció de desobediència civil en aquest segle en aquest continent.

Però hem estat tan aclamat per l'ajuda que ha vessat a tot arreu del món - avui, els activistes davant de la Casa Blanca va celebrar una pancarta amb un gran nombre en ell: 618.428. Així és com moltes persones a tot el món que van signar la "parada de les sorres bituminoses" mega-petició al president Obama, incloent a molts de vostès a la xarxa de 350.org. Fes una ullada a aquesta foto bonica de la passió i el coratge a la pantalla:



(Fotografia:. Josh Lopez Si no pots veure la foto de dalt, feu clic aquí per veure més fotos i font d'inspiració de la DC.)

Però aquest moviment no es limita a signar peticions:
que molts de vostès es va mantenir fort davant de la detenció de la Casa Blanca arriscar, i els manifestants en tots els continents van protestar davant les ambaixades i consolats. Això té sentit, per l'escalfament global és el problema que ens afecta a tots a tot arreu.

I al següent moment de demostrar que és 24 de setembre de planeta en moviment - el dia de la gran acció pel clima que s'uneixen a la gent a tot el món. Hem sentit les notícies d'accions sorprenents de tots els racons de la terra - d'una manifestació massiva en bicicleta a les Filipines per a un increïble festival ecològic a Filadèlfia. Jo realment no puc esperar a veure les imatges abocar polz

Però vet aquí per què és important: no només som un moviment que s'oposa a les coses, també som un moviment que els somnis del que ve. I no només un somni, també transformar aquests somnis en realitat.El 24 de setembre, amb bicicleta ia peu i en els consells, anem a assenyalar el camí cap a aquest futur. Al final del dia ", ens han demostrat per què la bicicleta és més atractiu que el cotxe, i per què les persones tenen el potencial de ser més poderosos que els que contaminen.

Hi ha dies en lluita contra l'escalfament global significa empassar saliva, fent apilament de la seva valentia, i fer un sacrifici - els altres dies que significa aconseguir que tots els seus amics en les muntures de les seves bicicletes per divertir-se i ajudar a moure el planeta cap a endavant.

24 de setembre és el segon tipus de dies, sinó que serà de gran abast, que serà bonic, i no puc esperar a veure com resulta. Si us plau, trobar o unir-se a un esdeveniment local a participar.

D'ara endavant,

Bill McKibben per a l'equip de 350.org tot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...