"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 28 de setembre del 2011

JARDÍ BOTÀNIC DE MINSK (BIELORUSSIA)

El Jardí Botànic de Minsk a Bielorússia és un del més extens d’Europa amb 153 hectàrees de superfície. Compta amb unes 9000 espècies diferents de plantes i cada any van creixent, quan arribi a la col·lecció estable de 10.000 espècies. Serà considerat entre els 10 millors jardins botànics del mon.
Foto: viquipedia. Casa del cigne
Es va crear al any 1932 i esta administrat per la Acadèmia Nacional de Ciències de Bielorússia. Un de les seves principals activitats es mantenir la biodiversitat de la zona de Bielorússia i sobre tot de plantes a la llista vermella en perill d’extinció.  És un jardí molt complet ja que compta amb col·leccions de plantes de tots els continents , Europa, Amèrica del Nord, Caucàs, Asia Central i Siberià. També té una gran col·lecció de rosers i lilàs.
Compte amb un llac, diferents zones d’hivernacles com viver per la producció i altres com a zona de quarantena,  edificis administratius i laboratori.
Les seves col·leccions van des de arbres i gran coníferes fins a flors i bulbs, pasant per coleccions de planta viva, herbaris i planta in vitro. També compta amb un arborètum, una plantació de fruiters i una zona de dicada a les plantes medicinals. Realment és un jardí on pots trobar-hi una infinitat de diversitat en formes i colors de fruits, fulles i flors. Aquí et deixo el seu enllaç: http://hbc.bas-net.by/hbcinfo/eng/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...