"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 7 de setembre del 2011

L’HORT DEL CURA.



Ara ja fa molts anys que el vaig visitar recordo un passeig molt agradable en mig de les palmeres amb una quantitat de diversitat de plantes molt interessant. Us deixo un vídeo que espero que us agrdi per gaudir de les plantes del Hort del Cura.

L’Hort del Cura és un jardí botànic que es troba a Elx en el Palmeral reconegut com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Té una extensió de 13.361 m2, on hi creixen
principalment palmeres dactilíferes i altres plantes  mediterrànies de la zona com taronges, llimoners,  figueres entre d’altres. També s’hi troben plantes subtropicals i tropicals.
El 1875 una palmera va començar a fer fillols i finalment i varen créixer 7 braços, el que la fa unica, el seu propietari el mossèn Castaño en aquells temps va rebre molta gent interessada en la palmera de 7 braços i entre aquest gent important com l’emperadriu Sissi d’Austria que li va recomanar posar nom a les plantes del jardí. El mossèn Castaño va decidir posar-li Palmera Imperial i a partir d’aquell moment es van anar posant nom a moltes d’elles.
El 1943 és va reconèixer com Jardí Artístic Nacional  juntament amb la Alhambra i el Generalife.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...