"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dissabte, 7 de maig del 2011

GIRONA TEMPS DE FLORS, 56ena EDICIÓ.


Del 7 al 15 de maig els carrers, patis i monuments del Barri Vell de Girona florirà amb l’Exposició ‘Girona Temps de Flors’. Cada any noves sorpreses i noves idees amb les flors de protagonistes, silencioses, aromàtiques, de colors i vives com sempre allà presents.

No us la perdeu, val la pena visitar la ciutat per aquestes dades, encara que el temps variable de la primavera ens faci amagar-nos sota els porxos. Si surt el sol des de dalt de la muralla el recorregut es torna especial. I com no el trenet ens pot dur als racons més espectaculars.

Aquest any s’estrenen 2 espais nous el Mirador dels Maristes i Plaça Catalunya, en total: 82 patis, 27 espais florals i 7 jardins. Més a més 13 exposicions i visites guiades.

L’ inauguració serà ales 11 del matí a les escales de la Catedral i a la tarda un concert amb Montserrat Caballé i Montserrat Martí a l’església de Sant Feliu. Visiteu-la, gaudireu d’un bon temps de flors per recordar.

2 comentaris:

  1. Fa uns anys vaig anar a Girona per aquestes dades i em va agradar moltíssim. Llàstima que aquest any, no puc anar-hi...

    ResponElimina
  2. Hola! Dorisalon, espero poder visitar Girona Temps de flors aquest any. Ja posaré fotos.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...