"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 24 de maig del 2011

EL WEMBLEY STADIUM I EL CANVI CLIMÀTIC.

View from your Seat Block

Mentre esperem la final de la Lliga de Campions 2011 entre el F.C. Barcelona i El Manchester United. M’he informat de que aquest gran estadi de Wembley en el qual es tanca i obre el sostre segons les condicions climàtiques. L’any 2007 en el recent inaugurat estadi s’hi va celebrar una festa contra el canvi climàtic que es va anomenar ‘Live Earth’.

L’organització SOS (Save Our Selves), encapçalada per el ex vicepresident dels Estats Units Al Gore, va preparar el esdeveniment ‘Live Earth’ conjuntament en diverses ciutats del món com Sydney, Johannesburg i Xangai entre altres. El motiu conscienciar els habitants del planeta de la importància de la lluita contra el canvi climàtic. Hi van participar music i cantants de diversos generes: Red Hot Chili Peppers, Madonna, Beastie Boys i James Blunt, entre d'altres.

Al Gore va dir que "atraient una audiència de milers de milions de persones esperem que Live Earth faci pública una campanya global aportant a un públic massiu de tot el món les eines que necessiten per ajudar a resoldre la crisi climàtica". Tot i això, el mandatari nord americà ha reconegut que "en última instància" són les "corporacions i governs els que han de convertir-se en líders globals prenent accions decisives per aturar l'escalfament global".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...