Avui, dia de Reis Mags d'Orient, a casa meva
ens reunim gent de totes les edats, per això el dinar ha d'agradar a tothom.
Com sempre el rei del menú de Reis els canelons, ja són un plat ben tradicional
a la nostra família, fins i tot els petits que ja s’han fet grans els reclamen.
Aquest any de primer Crema d’Ametlles fàcil de
menjar, plat de cullera apte per totes les edats.
De segon canelons, recepta secreta de l'avia. Aquest any
m’he atrevit a fer-los jo soleta, res d'allò de fer veure i encarregar-los per telèfon. A que fan patxoca.
Desprès una amanida variada de enciam quatre
estacions, ceba tendra, cereals (civada), espàrrecs, pera i tonyina.
De postres torrons i com no tortell de reis amb
fava i reis mags incorporats. Ja veieu que no n'ha quedat gaire.
Pa blanc i d’espelta.
I com sempre aigua, refrecs de llimona, vi i
cava.
Per acabar un bon cafè.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada