"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 6 de gener de 2013

EL DINAR DE REIS MAGS 2013. MENÚ PER A TOTES LES EDATS.


Avui, dia de Reis Mags d'Orient, a casa meva ens reunim gent de totes les edats, per això el dinar ha d'agradar a tothom. Com sempre el rei del menú de Reis els canelons, ja són un plat ben tradicional a la nostra família, fins i tot els petits que ja s’han fet grans els reclamen.

Aquest any de primer Crema d’Ametlles fàcil de menjar, plat de cullera apte per totes les edats.

De segon canelons, recepta secreta de l'avia. Aquest any m’he atrevit a fer-los jo soleta, res d'allò de fer veure i encarregar-los  per telèfon. A que fan patxoca.
Desprès una amanida variada de enciam quatre estacions, ceba tendra, cereals (civada), espàrrecs, pera i tonyina.

De postres torrons i com no tortell de reis amb fava i reis mags incorporats. Ja veieu que no n'ha quedat gaire.
Pa blanc i d’espelta.
I com sempre aigua, refrecs de llimona, vi i cava.
Per acabar un bon cafè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...