"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 28 d’agost del 2011

Nous pòsters il·lustratius sobre els ecosistemes aquàtics del Ter i la Tordera




http://www.selva.cat/selwa/aigua/nous-posters-il%C2%B7lustratius-sobre-els-ecosistemes-aquatics-del-ter-i-la-tordera/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

L’Associació  per  a  la  Conservació  dels  Ecosistemes Naturals (CEN), amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i el suport de l’Obra Social “la Caixa”, han editat una col·lecció de pòsters sobre els ecosistemes aquàtics representatius de Catalunya i un pòster sobre els macroinvertebrats aquàtics bioindicadors.  A cada pòster, s’hi trobara una imatge principal de l’ecosistema, amb les espècies de flora i fauna característiques. Entre els 10 pòsters, n’hi ha dos dedicats al riu Ter i al riu Tordera.
Cada pòster, en el seu lateral incorpora una explicació sobre l’ecosistema al qual fa referència la imatge i una llegenda en què s’indica el nom de les espècies destacades, el grau d’abundància i si es tracta d’una espècie autòctona o introduïda. L’objectiu principal dels pòsters és difondre el coneixement sobre la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics continentals i treballar per conservar-los. La relació de pòsters que podeu trobar és:
1. Riu de Sant Nicolau
2. Estany d’Ivars
3. L’Encanyissada
4. Torrent del cap de Creus
5. L’estany de Banyoles6. Riu Llobregat
7. Riu Ter
8. Riu Tordera
9. Riu Francolí
10. Macroinvertebrats aquàtics com a indicadors biològics en rius
L’edició dels pòsters serà, inicialment, digital i, un cop finalitzada la col·lecció, se’n farà una publicació en paper amb les mides següents: 40 cm x 75 cm. De moment us podeu descarregar el pòster sobre macroinvertebrats aquàtics i el de l’estany de Banyoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...