"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dissabte, 29 de gener del 2011

COMPRAR, LLENÇAR, COMPRAR. 3

Per els que esteu interessats en la obsolecència programada, i que voleu veure el documental de COMPRAR, LLENÇAR, COMPRAR de la directora Cosima Danoritzer. He rebut un correu electrònic que ens informa de l'emissió del documental en català de 75 min. A Barcelona, el dia 1 de febrer a les 7,30 de la tarda al Ateneu Rebel de Poble Sec, c/Font Honrada 32 - 34.
Intervindran la Cosima Dannoritzer i l'Esther Vivas hi haura un coloqui al acabar.

Feu correr la veu, és important que els consumidors prenguem consciencia del que significa comprar, el que realment necessitem, si val la pena reparar i comprar objectes que durin de més qualitat, cal seguir totes les modes, cal que una maquina que ens ha de ser un util, es converteixi en un objecte de caducitat tan curta. A vegades no tenim ni temps de coneixer les seves funcionalitats que ja esta obsolet.
Cal pensar per comprar o no?. Que en penseu?.

Jo, en un viatge a Colònia (Alemanya) m'he comprat una bombeta de LED que només gasta 5 watts, però que fa llum com de 25 watts. Però que si tot va bé durarà 25 anys. Estaré totalment jubilada al 2036. Espero que no es quedi obsoleta en poc temps. Ara ja tinc totes les llums de baix consum. I ara quan es vagin fonen les canviaré per aquestes de led que duraran 25 anys.

Espero que pogueu assistir i si no passeu la informació del acte a qui li pugui interessar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...