"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 24 de setembre de 2010

AMANIDA 4 COLORS



Els ingredients són: Enciam fulla de roure vermell, ravenets blancs, tomata vermella i tomata bombeta groga.






Per preparar aquesta amanida cal rentar tots els ingredients i tallar-los al nostre gust. Posar una base d’enciam fulla de roure a la plata, el tomata vermell a daus, els ravenets a lamines i el tomata bombeta groc tallat per la meitat en dos parts.

Afegir la salsa d’amanir que ens agradi com per exemple la de mostassa, oli i llimona amb un polsim de sal és sempre perfecte.

La menjarem fresca, un àpat perfecte per els darrers dies de calor, fàcil, ràpid i sobretot amb quatre colors.

1 comentari:

  1. Hola Teresa! Que sapies que a mi També m'agrada molt el teu Blog que vaig trovar gracies a Vicent del blog "De jardí". Tens molt bones recetes i fa goig vore les fotos. Un beset

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...