"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 25 d’agost del 2016

Els mars de corall s'estan morint. Veieu l' escena del crim.

Us deixo el següent apunt de James Clark, sobre els estat del esculls, publicat a la web del 350.org. Espero que sigui del vostre interès.



Aquest any, el món va ser testimoni de l'esdeveniment més devastador, el blanquejament massiu de coralls que s'hagi registrat, que ha deixat els esculls morts en almenys 38 països. Molts d'aquests esculls mai es recuperarà.

La causa immediata és clara: el continu augment de la temperatura global de l'oceà que ve del canvi climàtic. Però això és com dir que la pregunta important és "que va ser assassinat per una bala.": Qui va disparar l'arma?

Sabem qui són els culpables més grans. Durant dècades Exxon i els seus col·legues de la indústria de combustibles fòssils han tapat tot el sabien sobre el canvi climàtic. #ExxonKnew La veritat sobre el mal que estaven fent, però en comptes de dir-li al públic, van optar per ocultar el que sabien darrere d'una campanya de mentides i la negació, i han robat al món el temps per revertir el canvi climàtic d'una generació.

És el moment per a nosaltres per assenyalar amb el dit perquè el món sap:

Exxon i els seus companys de combustibles fòssils van matar als nostres esculls, i tots els dies que segueixen contaminant sabent que estan posant el nostre món natural - i tots nosaltres - en major perill

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...