Avui al hort he collit quatre cogombres, tres carbassons, dos cebes, un porro i un enciam salanova de color vermell.
I per dinar faré una crema de carbassó amb porro que és fàcil de menjar i de cuinar. Agafem el porro el netegem i tallem a trossos petits el passem per la paella amb una mica d'oli i afegim els carbassons sense pelar a trossos uns dos minuts afegim aigua que cobreixi i 15 minuts a foc mig que quedin tous, després batut amb la batedora i refredat a la nevera, està deliciós.
I de segon un plat d'amanida feta amb l'enciam, el cogombre, la ceba i afegides unes llavors de chia, llinassa dorada, sèsam i flocs de civada amb vinagreta de mostassa i una hamburguesa de vedella de 100% de pastura de Mas Maiensa. Tot ecològic 100%.
I de postres un préssec certificat ecològic del Ordal. Un àpat senzill, però riquíssim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada