"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 13 de març de 2014

WWF i Atresmedia " reverdeixen " el Parc de Cabañeros

De la web Efe Verde us deixo el següent article. Espero que sigui del vostre  interès. (traducció automàtica).

Repoblación en el Parque Nacional de Cabañeros.
Més de 3.000 plançons de sureres , roures , arboços i murtes reverdeixen ja algunes zones afectades pels incendis forestals que es van registrar el 2009 i 2012 al Parc Nacional de Cabañeros , En una mà d'obra de reforestació que ha comptat amb l'ajuda dels voluntaris de Atresmedia i l'ONG ecologista WWF .

Els 14.000 missatges solidaris que es van rebre a través de la campanya de Atresmedia , sota el lema "Bosc fes-te ecològic" voluntaris en si han transformat en 3.000 plantes que han estat plantades porció.

L'objectiu of this Campanya del Grup de Comunicació i de WWF és Restaurar Zones afectades Pels Grans Incendis, de com el Parc Nacional de Cabañeros .

Els plançons han estat facilitades pel mateix parc nacional i procedeixen del seu viver de plantes autòctones , permetent la seva millor adaptació i la seva supervivència .

WWF ha recordat que l'any 2012 va ser especialment dur per als boscos espanyols , on es van registrar 15.900 sinistres que van arrasar 210.000 hectàrees .

De tots ells , 38 van ser catalogats com a grans incendis forestals , en cremar -hi més de 500 hectàrees de terreny .

Atresmedia i WWF van posar en marxa a finals de 2012 una campanya per buscar suport per restaurar zones incendiades , comptant també amb la col · laboració de l'Organisme Autònom de Parcs Nacionals del Ministeri d'Agricultura , Medi Ambient i Alimentació i l'Ajuntament de Navas de Estena .

El director del Parc Nacional de Cabañeros , Antonio Ruiz Serrano , en declaracions a Efe , ha assegurat que aquesta activitat posa de manifest el " compromís que els ciutadans demostren amb la conservació de la naturalesa" .

Ruiz Serrano ha lloat la iniciativa empresa per Atresmedia i WWF per contribuir a recuperar les zones més devastades pel foc i ha apuntat que, en qualsevol cas , l'important, "a més de valorar aquests treballs de reforestació , és incidir en les conseqüències tan negatives que pot tenir per als boscos dels incendis forestals " .

També ha assenyalat que cal una major conscienciació social per evitar que en el futur es puguin seguir produint incendis forestals , després dels quals estigui l'acció humana voluntària o involuntària .

Antonio Ruiz Serrano ha destacat que l'actuació de WWF s'ha centrat a recuperar " part " de les zones cremades , més vulnerables per l'erosió com a conseqüència de la desaparició de la vegetació que les cobrien . EFE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...