"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 9 de maig del 2013

400 ppm de CO2 A L'ATMOSFERA

Avui, malauradament arribat la noticia que mai volia sentir, arriba aviat, massa aviat, des de l'illa de Manua Loa (Hawaii) han registrat en el seus instruments els 400 ppm de CO2 a l'atmosfera.

mlo_full_record copia.jpg












Cal posar-se les piles i treballar per un mon més sostenible allunyat dels combustibles fòssils  Pot semblar difícil,  però ja tenim les tecnologies, res potser difícil, només cal pensar-hi.

Continua amb les teves petites accions, canvi de habits que tot ajuda. Si t'interessa i et preocupa a la següent web http://400.350.org trobaràs tota la informació que necessites.

El moviment 350.org continua endavant conscienciant a la població, col.labora i participa en les seves jornades durant l'any. Ja fa cinc anys que Bill Mckibben amb una series d'estudiants  universitaris a Vermont van decidir moures i ara ja  arriben les veus a tots els racons del planeta, l'eco comença a funcionar i cada cop més gent sap que cal fugir dels combustibles fòssils, per acabar amb l'augment de concentració de CO2 a l'atmosfera. Si no reduïm la concentració i continua pujant el canvi climàtic serà irreversible i les conseqüències del sistema climàtic a la readaptació poden ser molt important i sobre tot imprevisibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...