"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 4 de març del 2012

La majoria dels nord-americans creuen en el canvi climàtic

Font:  http://www.news24.com (Traducció automàtica) 

Washington - Gairebé dos terços dels nord-americans creuen que el canvi climàtic és real - el nivell més alt en dos anys -. Ja que el públic de confiança de les seves pròpies observacions d'augment de les temperatures, segons una enquesta, va dir dimarts la creixent acceptació de l'escalfament global es produeix malgrat divisió política ferotge sobre el tema de la major economia del món, amb propostes per exigir la retallada de les emissions de carboni fallen al Congrés.

Seixanta-dos per cent dels nord-americans estan d'acord que hi ha evidència sòlida que la temperatura mitjana de la Terra s'ha estat escalfant durant les últimes quatre dècades, d'acord amb l'enquesta realitzada per la Universitat de Gerald Michigan Escola de Ford de Política Pública i el Muhlenberg College Institut d'Opinió Pública. Vint per cent va dir que no creia que era una prova de l'escalfament global, mentre que el 12% restant va dir que no estava segur, segons l'enquesta , va dir. A l'enquesta, gairebé la meitat dels nord-americans que van acceptar l'escalfament global, va dir que estaven convençuts principalment per observacions personals dels canvis de temperatura més càlides o el clima. Els interessos empresarials Nou dels 10 anys més calorosos de la història han tingut lloc des del 2000, segons espacial dels EUA agència de la NASA. 

L'any passat va trencar tots els rècords de temps sever als Estats Units, amb esdeveniments extrems com tornados i tempestes tropicals que causen més de $ 55 mil milions en danys, segons l'Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica. 

El sondeig va mostrar una bretxa aguda en funció de la ideologia , amb el 78% dels partidaris del Partit Demòcrata EUA El president Barack Obama, dient que no hi ha evidència sòlida del canvi climàtic en comparació amb el 47% dels simpatitzants del partit rival republicà que ho digui. Alguns republicans líders, incloent els candidats que busquen reemplaçar dubte d'Obama que l'activitat humana està causant el canvi climàtic, amb alguns legisladors argumenten que els ecologistes volen fer mal als interessos empresarials. L'enquesta va trobar que el 65% creu en el canvi climàtic el 2009, amb la figura de caure a 52% el 2010 enmig d'una forta oposició al Senat a una proposta en la lluita contra el clima canviar. L'última enquesta es va dur a opinions per telèfon de 887 residents dels Estats Units al desembre, amb un marge d'error de 3,5 punts percentuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...