"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 18 de març del 2012

Bus Top Jardineria

Font: http://popupcity.net

Per JOOP DE BOER |
Hi ha objectes urbans que queden que no tenen un jardí urbà en el seu sostre? Vaig pensar en els autobusos de la ciutat abans que em vaig ensopegar amb aquest projecte de 2010. Nova York, el dissenyador Marc Antoni Castro Cosío se li va acudir un projecte de graduació a la Universitat de Nova York, que pretén augmentar la quantitat d'espais verds a la ciutat. Les arrels d'autobusos és un jardí d'estar en la part superior dels autobusos de Nova York. La idea és greenify la ciutat mitjançant l'aprofitament dels espais no utilitzats en els sostres dels autobusos urbans. D'acord amb Wake Up World , un projecte pilot s'ha instal · lat als Biobus anomenats.




"Un prototip dels jardins de trànsit s'ha instal · lat al sostre de la Biobus, un laboratori científic mòbil i el primer bus amb una extensa coberta verda del sistema. S'ha estat creixent durant cinc mesos viatjant per Nova York i en la mesura d'Ohio. "

Amb un sentit de la poesia, Castro Cosío crida al seu projecte d'un exercici de "agricultura urbana nòmada". La seva iniciativa és comparable als esforços d'altres per crear jardins en moviment per millorar la ciutat. Què passa amb el jardí en un camió , o en aquest jardí de tren ? Si cada un dels 4.500 autobusos de la MTA New Yorks tindrà un parc de micro verd al sostre, 35 hectàrees d'espai verd nou s'afegirà a la ciutat, diu Castro Cosío. La ciutat es veurà més verd des de dalt - una cosa que treballarà a Nova York amb tanta gent que viu i treballa en el cel. A més, el projecte Bus Roots serà beneficiós des del punt de vista de la mitigació de l'efecte illa de calor urbà, aïllament acústic i tèrmic, la reducció de les aigües pluvials, l'absorció de CO2, la restauració de l'hàbitat i l'educació pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...