"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 6 d’octubre del 2010

TOT A PUNT, PER EL 10.10.10 DIA DE LES SOLUCIONS CLIMÀTIQUES.

Al Jardí Botànic de Mas Maiensa esta tot a punt per celebrar el dia per les solucions climàtiques 10.10.10.

Com la nostra activitat és escolar ens avancem i la celebrem el 7.10.10 amb l’escola CEIP Lacustaria i el dia 8.10.10 amb l’escola CEIP Puig de les Cadiretes.
Farem un recompte de diversitat de plantes cultivades i muntarem unes petites llums solars, al final farem la foto de grup,que podreu veure a la pagina de la plataforma 350.
Esperem que sigui un dia per recordar i guardar en la memòria el numero més famós del segle 21 el 350. Com ja molts sabeu són les parts per milió de CO2 a l’atmosfera per mantenir el efecte hivernacle aturat i que no es produeixi un augment de les temperatures, que poden donar lloc a fenòmens inesperats i violents, els quals dificultin la vida a la terra de molts éssers vius incloent la nostra espècie.

Ja sabeu que tot esta interelacionat i quan hi ha un desequilibri cal compensar-lo. No hi ha vida en altres planetes especialment per el fet de que no tenen atmosfera o la concentració dels diferents elements no permeten la vida com nosaltres la coneixem. Segons els científics experts en el tema de diferents ciències (biologia, química, física, ecologia, etc) ens parlen d’efectes gens desitjables, potser caldria escoltar-los.

RECORDEU 350 ppm de CO2, ara estem a 388 ppm per tant cal reduir-les.I tots podem ajudar a que això passi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...