"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 24 de novembre del 2015

Marxa Pel Canvi Climàtic 2015.


Varies organitzacions com Avaaz, 350 i altres havien organitzat per el dia 29 de novembre, una gran marxa pacifica per alertar del escalfament global a Paris, on dilluns comença la cimera pel canvi climàtic COP 21, donat els tràgics atemptats de Paris del dia 13 de novembre, el govern francès ha decidit suspendre qualsevol tipus de manifestació per els possibles riscs que comporta.

Malauradament, moltes de les persones que porten mesos treballant-hi, s'han vist molt desil·lusionades per aquest fet. És per això que s'han programat dos actes:
1. posaran tot ple de sabates, cedides per els francesos, en el recorregut de la marxa a Paris.
2. Pots penjar una foto de les teves sabates amb una frase dedicatòria a la següent pagina marxa virtual . I ells les faran arribar a Paris, on les penjaran en un gran mural.

També pots afegir-te a qualsevol dels esdeveniments que es duran a terme a prop d'on visquis pot consultar a la següent adreça

Està a la ma de tot@s nosaltres, que la justícia climàtica sigui real per un planeta nou, on anem substituint els combustibles fòssils per energies renovables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...