"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 21 de setembre del 2014

Vídeo de l'ONU per la Cimera del Clima a Nova York


El dia 23 de setembre es celebrarà a les Nacions Unides la Cimera del Canvi Climàtic, convocada pel secretari general, Ban Ki-moon, perquè els líders mundials adoptin mesures audaces amb què salvar el nostre planeta d'una catàstrofe provocada per nosaltres mateixos. Comparteix aquest vídeo, on activistes, personalitats i polítics d'arreu del món mostren el seu suport a la pròxima Cimera del Clima  a Nova York, en un nou vídeo produït per l'ONU.



«Aquesta és la qüestió que definirà a la nostra generació», diu el secretari general, Ban Ki-moon, al vídeo, mentre demana als dirigents que vinguin preparats per anunciar mesures audaces la propera setmana a la Cimera. en què diverses personalitats i famosos expliquen la imperiosa necessitat que tenim d'actuar, i digues sí a combatre el canvi climàtic.

Entre les personalitats que apareixen al vídeo hi ha els actors Antonio Banderas, Li Bing Bing i la supermodel Giselle Bündchen, l'astronauta, Coronel Chris Hadfield, i la reconeguda experta en ximpanzés, Jane Goodall.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...