"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 16 de setembre del 2014

MARXA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC. PEOPLE'S CLIMATE MARCH


Per el diumenge, 21 de setembre s'està preparant una marxa ciutadana a Nova York per alerta als caps d'estats que es reuniran a la Cimera Mundial pel Clima, el dimarts 23 de setembre, aquesta conferència d'urgència per tractar el canvi climàtic ha sigut convocada per l'ONU i el seu representant Ban Ki-moon davant del increment de CO2 a l'atmosfera i els problemes relacionats, com la possible emissió del gas metà acumulat a la tundra àrtica.

Moltes organizacions, associacions, fundacions i grups ecologistes i socials criden a tothom a participar. I és per això que s'estan organitzat arreu del planeta marxes paral·leles, per reforçar la veu dels que es reuniran a Nova York. I unir a tots plegats en una mateixa veu per fer arribar als caps d'estats que negociin el ús i promoció de les energies netes i taxin les energies procedents dels combustibles d'origen fòssils (petroli, gas i carbó).

Si pots apuntat alguna de les marxes que es fan arreu del territori i si no en pots organitzar una des de avaaz.org o 350.org entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...