"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 21 de setembre del 2014

AVUI. LA MARXA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC.

La marxa contra el canvi climàtic a Nova York ha reunit 310.000 persones que han demanat una solució per l'escalfament global. En un ambient pacífic i festiu grups de persones de totes les edats han recorregut els carrers de Nova York, però també s'han organitzat arreu del planeta unes 2800 marxes en 166 paisos. Entre les persones assistents també s'hi trobaven gent del cinema, musica i polítics, com Leonardo di Caprio, Sting, Al Gore i Ban Ki-moon.

Aquí teniu el cartell de la Marxa Ciutadana pel Clima a Barcelona #BCN21S. Que s'ha trobat al passeig de la platja de la Barceloneta per donar suport i encoratjar als líders mundials que es trobaran a la Cimera del Clima el dia 23 de setembre a Nova York.


Marcha Barcelona.jpg

Barcelona, una de las ciutats del món amb més persones, associacions, entitats i col·lectius sensibilitzats pel medi ambient i que treballen per un món millor i sostenible, marxarà vora el mar (símbol de vida) amb roba blanca (símbol de pau per al planeta, coincidint amb el Dia Internacional de la Pau) i cors verds (el nostre amor cap a la Terra i totes les seves formes de vida). Dues hores de marxa pacífica. 2 kilòmetres de passeig al costat de la platja de la Barceloneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...