"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 23 de juny de 2013

COCA DE CREMA DE SANT JOAN.


Aquí teniu la recepta per la coca de crema de Sant Joan que he preparat per aquest vespre. Encara sou a temps de fer-ne una. Aquest any sense fruites perquè no acaben d'agradar i provarem només de crema.
Tots els ingredients són naturals encara que no tots de conreu certificat ecològic. Com el sucre és de canya natural, la crema i la massa són més fosques i la crema no és groga.

INGREDIENTS:

Per la coca.

50 g. de sucre
la pell d'una llimona ratllada
1 ou
35 g. d'oli de gira-sol
15 g. d'anis dolç
1 paquet de llevat de pà.
250 g de farina de rebosteria.
1 ou per pincellar.
Ametlla en granet per decorar.

Per la crema.

50 g de sucre
250g de llet
25 g de maizena.
2 ous.
1 sobre de sucre amb vainilla.



Cal barrejar tots els ingredients amb una maquina de fer massa. Deixar reposar 1 hora.

Estirar la massa i pintar-la amb el ou. Deixar reposar 20 minuts.

Per fer la crema barrejar tots els ingredients i cuinar fins que espesa. Posar en una bossa de plàstic i deixar refredar i 1 hora a la nevera.




Afegir la crema de pastisseria, les ametlles en granet i posar al forn. Això depen. Jo he posat 20 min a 150º C en foc a dalt i a baix. i 5 min a 180º C.

I llesta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...