Tots els ingredients són naturals encara que no tots de conreu certificat ecològic. Com el sucre és de canya natural, la crema i la massa són més fosques i la crema no és groga.
INGREDIENTS:
Per la coca.
50 g. de sucre
la pell d'una llimona ratllada
1 ou
35 g. d'oli de gira-sol
15 g. d'anis dolç
1 paquet de llevat de pà.
250 g de farina de rebosteria.
1 ou per pincellar.
Ametlla en granet per decorar.
Per la crema.
50 g de sucre
250g de llet
25 g de maizena.
2 ous.
1 sobre de sucre amb vainilla.
Cal barrejar tots els ingredients amb una maquina de fer massa. Deixar reposar 1 hora.
Estirar la massa i pintar-la amb el ou. Deixar reposar 20 minuts.
Per fer la crema barrejar tots els ingredients i cuinar fins que espesa. Posar en una bossa de plàstic i deixar refredar i 1 hora a la nevera.
Afegir la crema de pastisseria, les ametlles en granet i posar al forn. Això depen. Jo he posat 20 min a 150º C en foc a dalt i a baix. i 5 min a 180º C.
I llesta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada