"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 5 de juny del 2013

DIA DEL MEDI AMBIENT 2013

Aquest any 5 de juny es dedica el Dia Mundial del Medi Ambient a l'alimentació i tot el seu procés.  El tema 'Pensa, Menja, Estalvia' vol conscienciar a totes les persones del important que és el consum responsable i el malbaratament del menjar.
No només llençar el menjar és un menyspreu davant dels que passen gana, és també una forma de llençar recursos primers i energia. Principalment, en forma d'aigua, però també en llavors, fertilitzants, jornades laborals, petroli, gas i molts altres productes.
Mentre al planeta Terra es van perdent recursos importants com camps que es puguin conrear, aigua disponible per regar i potable per beure, cada dia es més necessari un consum responsable.
Si pensem el que menjarem segur que estalviarem i un planeta en crisi econòmica però també medi ambiental ens agrairà cada gest que fem.
En dades vol dir que a Catalunya llencem 260.000 tones de menjar al any que vol dir 841 milions de euros que per persona són 112 euros = 35 kilos de menjar = 25 dies de menjar per una persona.
Si te'n recordes que avui és el Dia del Medi Ambient ja saps. PENSA, MENJA, ESTALVIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...