"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 25 de març del 2009

FEINES DE MARÇ

Narcisos en flor
Aquest mes de març acabarem de preparar les parcel·les del hort per plantar les patates a partir del 19 de març i altres conreus d’arrel o bulb com cebes, alls, pastanagues, remolatxa. Per això, afegirem matèria orgànica compostada.

Recollirem bròquils, coliflors, espinacs i escaroles. Si disposem d’un lloc protegit podrem començar a sembrar llavors de pebrots, tomaqueres, carbassons, cacauets i altres plantes d’estiu. També podem plantar espàrrecs i carxoferes.

Al jardí podem continuar plantant arbres i arbustos i també llavors de plantes aromàtiques com l’aufabrega, julivert, i plantes de flor com son cosmos, zinnies, petúnies, plantes de bulb com gladiols, liliums, peonies, amarylis i dahlies.

Les plantes de flor primerenca com els narcisos, la forsitia, els gessamins i com no les magnòlies de flor estant en el seu màxim de floració, si teniu un jardí de floracions escalonades a partir d’aquest moment sempre tindreu flors que alegraren el paisatge i atrauran insectes beneficials. Més a més, si us agraden l’art floral tindreu material per als vostres rams i centres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...