"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 31 de març del 2009

HORT INFANTIL I ESCOLAR

Hort escolar del CEIP Lacustaria ( Escola Verda)

L’hort infantil i/o escolar ajuda als nens i nenes apropar-se a la natura i els seus petits misteris. Poden posar en practica diferents experiències senzilles que els faran conèixer moltes de les verdures i fruits que mengen.

Començant per la sembra en petits llavoners, el trasplantament als llits de conreu, el manteniment de les diferents espècies de plantes d’horta, fins la collita dels seus fruits proporciona èxits molt gratificants per els alumnes.

L’hort és el lloc ideal per preparar compost a partir de les deixalles orgàniques de les restes vegetals a la cuina i restes de plantes del jardí i hort. El compost ens permetrà tenir matèria orgànica per els encoixinaments que podrem utilitzar per preparar els llits de conreu segons el mètode del Dr. Lee i el sistema de veïnats de la Sally J. Cunnigham. (consulteu l’apartat tècniques).

Com veieu en primer terme a la foto un llit de conreu amb plantes aromàtiques, on els infants podran conèixer les plantes remeieres com la camamilla, les que utilitzem com a condiments com el julivert i les utilitzades per fer essències com la lavanda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...