jardineria, natural, orgànica, ecològica i sostenible, medi ambient, jardí, compost, hort familiar, flors, arbustos, arbres, plantes amigues, plantes aromàtiques, jardins botànics, boscos, canvi climàtic.
"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.
Edward O. Wilson.
diumenge, 4 de setembre del 2016
Amanida Amb Tomata Cor de Bou
Aquesta amanida encara d'estiu, ja serà la darrera que podré fer amb cogombre, les plantes ja estan acabant el seu cicle i avui he collit els ultims.
Però encara podrem gaudir d'uns bons tomates de la varietat de Cor de Bou, que aquest any han anat endarrerides i ara és el moment en que estic collint-ne més. Són tan deliciosos i dolços que fan de qualsevol amanida un plat perfecte per els dies de calor.
No sé perquè, però sempre m'han agradat les amanides des de ben petita i quan més ingredients tenen més m'agraden. Aquesta d'avui porta les verdures clàssiques del estiu: amanida francesa, cogombre, pebrot verd i una mica de vermell i la tomata Cor de Bou. Una amanida ràpida per acompanyar una bona truita de carabassó.
I a dinar que ja toca. I de postres gelat de vainilla amb confitura de mores, acabada de fer.
Bon profit!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada