"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 4 de setembre del 2016

Amanida Amb Tomata Cor de Bou


Aquesta amanida encara d'estiu, ja serà la darrera que podré fer amb cogombre, les plantes ja estan acabant el seu cicle i avui he collit els ultims.

Però encara podrem gaudir d'uns bons tomates de la varietat de Cor de Bou, que aquest any han anat endarrerides i ara és el moment en que estic collint-ne més. Són tan deliciosos i dolços que fan de qualsevol amanida un plat perfecte per els dies de calor.

No sé perquè, però sempre m'han agradat les amanides des de ben petita i quan més ingredients tenen més m'agraden. Aquesta d'avui porta les verdures clàssiques del estiu: amanida francesa, cogombre, pebrot verd i una mica de vermell i la tomata Cor de Bou. Una amanida ràpida per acompanyar una bona truita de carabassó.

I a dinar que ja toca. I de postres gelat de vainilla amb confitura de mores, acabada de fer.

Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...