"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 8 de maig del 2015

Azalea En Flor


L'azalea és una de les plantes de flor més utilitzada al interior durant els mesos de tardor i primavera, però viu molt bé al jardí sempre que tinguem principalment cura del sòl i el rec.

L'azalea és una planta que viu a mitja ombra, en sòls àcids i per tant cal regar-la amb aigua amb poca calç com la de pluja. necessita de ser regada sovint perquè les seves arrels no tenen pels absorbents, per això és convenient un substrat lleuger i amb bon drenatge. Cal tenir en compte que un excés d'humitat pot provocar podridura d'arrels a la que és molt propensa.

El seu nom botànic és Rododendron indicum i pertany a la família de les ericàcies, Originaria del Japó i el E. Asia, és apreciada per la seva floració, de primavera, amb una coloració que va des de el blanc fins el vermell passant per totes les tonalitats de roses, en tenim de flors senzilles o dobles. Són plantes de fulla perenne, ovalades, de color verd fosc.

Al jardí les podem plantar com un arbust, a sota dels arbres o una zona ombrejada, tenint en compte que les arrels dels arbres no competeixin amb les seves arrels, que són molt delicades com ja he comentat per la manca de pels absorbents i per tant l'aportació de compost o humus ben fermentat és una practica molt útil per el seu bon manteniment. Si les teniu amb contenidors es aconsellable posar un plat i omplir-lo per regar-les, però tenint cura de que no estigui sempre ple d'aigua, per evitar la podridura d'arrels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...