"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 21 d’abril del 2013

9 Elements verds essencials per a ciutats que volen ser sostenibles

Del bloc Earth Techling us deixo el següent article traduit automaticament. Espero que trobeu interessant.
pel Natural Resources Defense Council


L'any passat, vaig escriure sobre el meravellós fenomen de col · legis i universitats d'inflexió ecològica . "Verdor" Sempre a la recerca d'un avantatge de màrqueting, moltes institucions d'educació superior són encara competeixen per descomptat, hi ha matisos de verd, i en ocasions el compromís real dels col · legis "la sostenibilitat és tan fi com una capa de pintura verda molt clar - encara potser figurativament es va donar un copet a cada edifici, fullet i el lloc web d'electrons. Altres escoles accepten i absorbeixen la sostenibilitat del seu nucli, en realitat infondre principis ecològics a través del seu espai físic, filosòfic i pedagògic. Els verds són les institucions d'educació superior que estan demostrant lideratge.

El mateix sembla succeir a les ciutats i els comtats urbans a través dels EUA i Canadà, desitjosos d'adquirir la marca "verda". Alguns són simplement ruixant en aquesta capa de pintura de color verd clar, posar un banner a la seva pàgina web principal, i trucar a un dia. Però molts estan arribant a la conclusió que la creació d'una ciutat intel · ligent i sostenible significa en última instància, l'assoliment d'un alt nivell d'eficiència econòmica, una alta qualitat de vida, un lloc molt desitjable per viure i fer negocis, i un compromís significatiu amb la responsabilitat ambiental.

Però el que realment fa que per a una ciutat verda o sostenible? I com poden molt diverses zones urbanes de vegades aconseguir?

En primer lloc, què no fer per a una ciutat verda - sol. Per tots els mitjans obtenir la certificació sota els sistemes de qualificació verd. Però no s'atura allà. Kaid i jo som ferms partidaris de LEED, a l'haver estat dos directament implicats en el desenvolupament de LEED per Desenvolupaments Urbanístics i perifèricament en les bases dels sistemes de classificació de construcció ecològica LEED més tradicionals. En el meu treball, jo treball en un dels primers "Platinum" amb certificació d'edificis, i de moltes maneres és magnífic. En general, com més edificis LEED Platí, millor.


El Hypower Manteniment complexa instal · lació a Pompano Beach va guanyar estatus LEED Platinum.Imatge via Hypower Inc

Però Kaid escriure recentment de els problemes amb LEED : fins i tot Platinum, el major nivell d'assoliment LEED, pot ser atorgat en llocs de baix rendiment ambiental real, donades les importants qüestions de context i ubicació. Un pot tenir un edifici LEED Platí enmig de l'expansió de baixa densitat, desconnectat d'un lloc urbà transitable, el trànsit d'usar - perquè els recursos dedicats a (i la contaminació per) el transport i paisatgisme aclaparen el lloc d'altra banda avantatges ecològiques. A més, donades les moltes opcions en el sistema de puntuació de LEED, el programa pot ser gamed, utilitzant diverses tecnologies per substituir altres característiques que en realitat pot ser millor per a la sostenibilitat.

Per tant, un munt d'edificis LEED i fins i tot barris LEED són sens dubte una bona cosa, però no són una suficient cosa és declarar un municipi sostenible. Això és el que crec que són els elements essencials (hi ha molts més, però aquests són els més bàsics):
Comprometre a verd;
Green Building;
Compres ecològiques;
Encesa verd;
La conservació de prop (interns) i la creació de paisatges verds;
La protecció de color verd: tant la qualitat i quantitat d'aigua;
Localització de verd: la creació d'un pacte transitable interconnectat, la comunitat, d'ús mixt;
Moviment verd: la diversificació de transport i l'augment de l'accessibilitat i
(No) perdent verd: arribar a zero en la producció de residus.

Alguns discussió:

Comprometre a verd. Primer, una ciutat ha de declarar les seves intencions. Les paraules importen. En particular, la ciutat o el comtat ajuntament ha d'adoptar oficialment una clara declaració de principis ecològics o la filosofia de guia. A continuació, ha de començar a viure d'aquesta declaració a la cara d'inevitables obstacles i desafiaments. Necessita usar el seu púlpit per moure el sector privat i els residents, i passar pels processos de planificació, aprovar ordenances corresponents, i posar en pràctica polítiques que canviarà la forma en tot el món fa negocis i pren les decisions quotidianes.

Edifici verd es refereix a l'exigència oficial edificis ecològics altament qualificats en totes les funcions municipals i espais públics, des de les escoles fins a l'ajuntament, sinó que també es refereix a qualsevol que requereix un cert nivell de l'edificació sostenible per a tota nova construcció privada o, almenys, promoure amb incentius i l'assistència a l'acció del sector privat. Compra verda significa ecològica la cadena de subministrament de la ciutat, a partir de paper i productes de neteja per a automòbils i camions de la flota municipal.

Encesa verd és per l'eficiència energètica i la responsabilitat. En la major mesura possible, el municipi ha d'adquirir les seves pròpies necessitats d'energia dels proveïdors d'energia renovable, i amb els incentius hauria encoratjar al sector privat local i els residents a fer el mateix. També ha de proporcionar auditories d'energia residencial i, potser a través d'acords de compra a granel, ajudar a connectar a les empreses i als ciutadans a equips d'alta eficiència, aparells i accessoris per als seus llars i oficines.

Conservant (interns) i la creació de paisatges verds és essencial. Granges, boscos, camp obert, valls rierol natural i similars envolten cada àrea urbana. No és una pràctica sostenible perquè puguin ser absorbits per la marxa cap a l'exterior sense obstacles de l'expansió suburbana i ex-urbana. En la mesura el municipi té el control polític sobre les àrees exteriors, s'ha d'actuar per conservar amb una forta zonificació i servituds de conservació. Si no té aquest control, el govern local ha de buscar la cooperació regional amb les jurisdiccions veïnes per tractar d'assolir aquests mateixos objectius.

Tal acció podria fins i tot anar tan lluny com cooperar formalment a compartir una part dels ingressos a través d'una regió per ajudar a compensar la possible pèrdua de propietats gravades per una comunitat, mentre que els usos del sòl que produeixen ingressos fiscals van a un altre. De la mateixa manera, les ciutats i els comtats urbans necessiten per crear i mantenir espais verds dins i al llarg dels seus centres urbans i suburbans, incloent arbres i espais verds per a la recreació, refrigeració, gestió de les aigües pluvials, i la millora estètica simple i habitabilitat.

Protecció de la qualitat i quantitat de l'aigua. constr espais verds i la infraestructura verda que imita la capacitat de les àrees naturals "per infiltrar aigua de pluja pot fer una doble funció d'ajudar a protegir la qualitat de l'aigua. Així poden passos com augmentar copes dels arbres d'una zona urbana de, obliga a l'amortiment dels rierols, amb arbres i plantes, i assegurar-se que tant la remodelació i nova construcció de molt alt nivell de gestió de les aigües pluvials.

La conservació de l'aigua també és important. Una comunitat pot exigir els dispositius de conservació d'aigua i útils i pràctiques de conservació d'aigua del paisatge, així com la recollida d'aigua eficaç i reutilització. Fins i tot pot protegir la conca al voltant del seu subministrament d'aigua potable, i en fer-ho, evitar els milions de dòlars necessaris per al tractament en gran mesura de la seva aigua potable, transport de lluny, o competir amb altres usuaris per això.

Buscant els verds: la creació d'un pacte transitable interconnectat, comunitat d'ús mixt. Aquestes són les paraules clau per al disseny de com una comunitat es desenvolupa i madura, de manera que les activitats diàries no sempre requereixen d'un passeig en cotxe i un munt d'espai d'estacionament-que perd. Aquests dissenys encoratjar estils de vida saludables, amb la capacitat de servir a moltes de les necessitats diàries a peu o en bicicleta. Tals patrons de desenvolupament també poden ajudar a mantenir una comunitat econòmicament vibrant. En essència, això és el contrari de desenvolupar expansió.

Moviment verd: la diversificació de transport i l'augment de l'accessibilitat. El sector del transport engoleix enormes quantitats de combustibles fòssils i emet gasos d'efecte hivernacle i diversos de salut que afecta els contaminants de l'aire, mentre que el vessament dels carrers i carreteres està contaminat amb contaminants i toxines bàsiques d'aigua. Mesura que les ciutats es fan més accessible, els usos del sòl més variat, les destinacions més interconnectats (en lloc de desconnectar, com ha estat el model de desenvolupament del segle 20 tardà de molts llocs), i densitats (moderadament) va augmentar, els cotxes es fan menys necessaris i el trànsit es converteix en un veritable opció.

"Accessibilitat" és una paraula clau aquí, ja que el veritable objectiu dels sistemes com el transport que connecten no és necessàriament més fàcil la mobilitat, però més fàcil accessibilitat als béns, serveis i altres. En efecte, l'accessibilitat pot, en determinats casos, reemplaci la mobilitat - l'accessibilitat fins i tot a través de connexions a Internet ràpides, modernes i de fibra òptica. Construir carreteres cares, noves o ampliades està aplicant una solució del segle 20 a les realitats del segle 21. Amb barris vianants, més curtes distàncies de conducció, i la tecnologia avançada, la construcció de la carretera pot passar de l'omissió automàtica de govern estatal i local per a l'opció veritablement extraordinari.

(No) perdent verd: arribar a zero en la producció de residus. Ciutats i comtats urbans lluitar regularment amb els problemes de residus sòlids: cars abocadors municipals que no estan funcionant bé i el medi ambient s'estan omplint, a les plantes de residus a energia cars que necessiten per mantenir l'alimentació. Però i si la producció de residus va quedar reduïda, i després es va reduir encara més? Què passa si el reciclatge municipal van ser portats a un nivell superior, fins al punt de separació, reciclatge o reutilització de gairebé tot en el flux de residus - inclosos els residus compostables - que moltes ciutats de l'oest dels Estats Units ja manegen bastant bé? Aquests serien excel · lents objectius per als quals una ciutat podia aspirar.


Terrat Pastures de la Nova Escola. Imatge a través de Rana Creek Design.

En aquest moment, moltes ciutats estan competint extraoficialment per ser la més verda, la promoció dels seus propis actius al llarg del camí. Chicago i Washington, DC han construït centenars de milers de metres quadrats de sostres verds i Toronto és una de les poques ciutats que els requereix. Nashville compta amb un nou codi de zonificació excel · lent que promou el disseny sostenible. Filadèlfia i la ciutat de Lancaster, Pennsylvania són seguir endavant amb la infraestructura verda multimilionari planeja ajudar a resoldre el seu desbordament de clavegueram combinat i els problemes d'aigües pluvials - i arribar a altres finalitats bons. Olympia, Washington vol ser la ciutat més verda d'Amèrica, que incorpora moltes de les característiques s'indica més amunt. (Fins i tot té una política neta i programa d'incentius per a la conversió d'una bona part dels seus diversos sistemes sèptics mil per a l'ús de la xarxa de clavegueram ambientalment més eficients sanitària.)

No obstant això, més ciutats van verd. Missoula, Montana té un ambiciós pla d'acció de la neutralitat de carboni al seu lloc. Vancouver, BC s'ha esforçat per fer que la seva forma urbana compacta part d'una firma sostenibilitat. Kaid també ha escrit abans sobre localitats com Rockford, Illinois que estan creant plans de sostenibilitat i l'ús d'una varietat de criteris per mesurar el seu progrés. Hi ha altres ciutats del món, mentrestant, en bicicleta i caminar predominant, l'energia solar i l'energia eòlica proporcionar una quantitat substancial de les seves necessitats d'energia, o d'altres grans iniciatives verds estan prenent forma.

Això és per a bé, i és d'esperar, més ciutats es comprometrà més d'aquests esforços, de manera àmplia. Les ciutats i els centres urbans, on la majoria de nosaltres viu, pot tenir un efecte substancial sobre el bé que prosperen en el futur, la manera com afecten al nostre clima, i si els valuosos recursos hídrics a estar aquí quan els necessitem. Sostenibilitat per a mi no significa disminuir el futur en el present. Les ciutats poden arribar-hi. Però cal la intenció i el treball real a ser de color verd, no és fàcil. Pregunta-li a Kermit.

Nota de l'Editor: EarthTechling s'enorgulleix de tornar a publicar aquest article cortesia de Natural Resources Defense Council . Autor mèrit és de Lee Epstein.
Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...