"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dissabte, 8 de maig del 2010

ESPAIS FLORALS

Espais Florals. Casa de Cultura de Girona. (obert fins el 5 de juny de 2010)

El mes de maig és molt ric en exposicions de flors i plantes arreu de comarques gironines, cada cap de setmana podeu visitar-ne una i com sempre la fira per excel·lència ‘Girona Temps de Flors’ que ja arriba a 55ena mostra.

Aquest any a la Casa de Cultura de Girona podeu veure l’exposició fotogràfica ‘Espais Florals’ ideada per el fotògraf Jordi S. Carrera amb disseny de A. Masferrer. On podeu veure imatges de setze exposicions que es porten a terme en poblacions més petites que també celebren exposicions i concursos florals, que cada any reben més visitants.

S’ha editat el catàleg, on apart de les imatges s’escriu la historia d’aquestes exposicions, les quals es poden dur a terme per el treball voluntari de moltes persones i les aportacions de molts aficionats a les flors, les plantes, l’art floral i la jardineria.

Les 16 poblacions que trobareu en aquesta exposicions són: Llagostera, Figueres, Port-bou, Celrà, Girona, Palamós, Salt, Lloret de Mar, Sant Aniol de Llémena, Banyoles, Roses, Palafrugell, Roses, Sant Joan les Fonts, Maçanet de la Selva i Castell d’Aro. Però hi han altres mostres que podeu veure com la de St. Feliu de Guíxols i Sta. Coloma de Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...