"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 14 d’abril del 2010

DIA DE LA TERRA 2010.EARHT DAY 2010.

DIA DE LA TERRA, 22 d’abril de 2010.

Aquest any es celebra el 40 aniversari del Dia de la Terra, el dia és el 22 d’abril.

Arreu del mon diferents iniciatives de tot tipus, per exemple plantada d’arbres, fires de productes respectuosos amb el medi ambient, tallers de productes reciclats i campanyes tan curioses, com la de no recollir la gespa i deixar les restes tallades repartides perquè serveixin d’adob.
La historia de aquesta diada començà quan el senador nord-americà Sr. Gaylord Nelson, va voler crear consciència i respecte per el medi ambient per salvar la Terra, hi van participar milions de persones. A partir d’aquesta iniciativa el mateix senador va crear l’EPA (Agencia del Medi Ambient a USA) a partir de les seves lleis s’han desenvolupat les lleis europees i d’aqui les nostres.
Avui més que mai, cal prendre consciència i sobre tot actuar amb petites accions quotidianes. Com diu el següent:
"The earth is in greater peril than ever, but there is also unprecedented opportunity to build a new future. Earth Day has the power to bring about historic advances in climate policy, renewable energy and green jobs and catalyze millions who make personal commitments to sustainability - “A Billion Acts of Green” – mobilizing the power of people to create change by taking small steps in our homes, our schools and our businesses that add up to an enormous collective action." www.earthday.net/earthday2010
La terra més que mai esta en un gran perill, però també hi ha una oportunitat sense precedent per construir un futur nou. El dia de la Terra te el poder d’oferir avenços en mesures de medi ambient ,energies renovables, en treballs verds i catalitzar milions que facin petits gestos per la sostenibilitat –‘UN BILIÓ de actes verds’ – mobilitzeu-vos el poder de la gent per crear un canvi de petites passes a les nostres llars, escoles i lloc de treball que afegeixi una enorme acció col•lectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...