"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dissabte, 8 d’agost del 2009

FEINES D'AGOST

Planta d’espinacs.
Ja estem a mitjans d’estiu, molta gent esta de vacances i els horts comencen a produir tomates albergínies, carabassons, enciams, cogombres i moltes altres verdures.
Els jardins comencen a produir una nova florida de roses, les tanques i arbustos han crescut i cal retallar-los una mica. La gespa necessita d’un tall o dos a la setmana i regar-la també dos cops a la setmana. Les males herbes han frenat el seu creixement per la sequedat del nostre clima mediterrani, i cal començar a pensar en plantar violes i crisantems per la tardor i hivern.
Al hort a part de la recollida de vegetals i fruits, cal sembrar cols i bròquils, també espinacs, bledes, i sobretot pastanagues. Començar a preparar les parcel·les per la tardor afegint compost i tapant-les amb plàstic negre perquè mitjançant la solarització podrem aconseguir desinfectar el sol de fongs i patògens.
La feina més important continua essent regar tant l’hort com el jardí, estalvieu el màxim d’aigua utilitzant sistema de reg eficients com el gota a gota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...