"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 18 de gener del 2009

CONTRA LA CRISIS, PRACTICA JARDINERIA


El 15.1.2009 vaig llegir a La Vanguardia l'article d'opinió de la doctora en psiquiatria del Consorci Sanitari del Maresme, Xaro Sánchez, que ens recomana el següent: 'Manténgase los hábitos de salud. Comer y dormir regularmente y estar activo física y mentalmente son eficaces contra la crisis.'

Entenc per tant que la practica de hobbies com la jardineria, ens aporta salud pel fet de l'activitat física. També cal organitzar els diferents espais que ens mantindrà mentalment distrets i si tenim un petit hort podrem menjar verdures i fruites naturals més gustoses i saludables.

Més a més, la jardineria és una activitat barata, només ens cal un espai ben il·luminat potser a l'interior o exterior. Podem començar amb un test, en un balcó o en un jardí exterior a partir d'un metro quadrat. Ens permet activitats que van des de recollir llavors fins al compostatge.

Sembrar, trasplantar, podar, regar, fertilitzar, preparar infusions per protegir les plantes de malalties, coleccionar diferents varietats de plantes com orquidees o roses, observar ocellets com el pit roig, també els esquirols, les papellones i les marietes. Animeu-vos i proveu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...