Altre de les varietats que he plantat al meu hort i que és el primer any és el tomata de la varietat Roma.
Realment, una varietat de creixement determinat, per tant no cal tutorar-la, això és perfecte per complementar amb la resta de varietats. Té forma allargada de pera i l'aconsellen per fer conserva, perquè es molt plena i la polpa molt densa. És de color ben vermell i no ha agafat cap malaltia, és molt adaptable i rústica.
Jo l'utilitzo per fer salsa de tomàquet i també per fer gazpatxo barrejada amb les altres varietats i realment té un gust molt dolç.
La vaig sembra de llavor i els seus resultats fan que ja la tingui a la llista per plantar-la l'any vinent.
jardineria, natural, orgànica, ecològica i sostenible, medi ambient, jardí, compost, hort familiar, flors, arbustos, arbres, plantes amigues, plantes aromàtiques, jardins botànics, boscos, canvi climàtic.
"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.
Edward O. Wilson.
divendres, 6 de setembre del 2013
TOMATA, VARIETAT ROMA.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada